This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

PORTOFOLIU

DSC Development

DSC Development SRL – este definită ca o companie de tip “end-to-end” în domeniul proiectării construcțiilor civile, industriale și agricole. Adoptarea unei abordari holistice, care acoperă toate etapele lanțului valoric al proiectului – inclusiv planificarea, proiectarea, supervizarea, managementul, construcția și implementarea – transformă compania noastră într-un “one-stop provider” pentru beneficiarii finali. Prin schimbarea paradigmei în furnizarea de soluții personalizate fiecărui proiect, personalul interdisciplinar reușește să îndeplinească și să depășească exigențele clienților.

Proiecte

Institutii publice - interventii pe cladiri existente

Structuri metalice

Sali de evenimente si spatii de cazare

Infrastructura de mediu

Locuinte colective

Locuinte individuale

Proiecte DSC Development

Va prezentam o parte din proiectele companiei noastre. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau sunandu-ne la numarul de telefon afisat.

 CONSTRUCȚIA STAȚIEI DE TRATARE A LEVIGATULUI

în cadrul proiectului

„Construcția și punerea în funcțiune a depozitului ecologic Pojorâta din Suceava, inclusiv proiectarea și execuția stației de tratare a levigatului”

Beneficiar: CONSILIUL JUDEȚEAN SUCEAVA

Antreprenor general: BILFINGER BAUGESELLSCHAFT M.B.H. WIEN

STAȚIE DE TRATARE LEVIGAT ROȘIEȘTI

în cadrul proiectului

„Construcția Centrului de Management Integrat al Deșeurilor (C.M.I.D.),

inclusiv a stației de sortare și a stației de tratare a levigatului, la Roșiești – Sistem integrat de

management al deșeurilor solide în Județul Vaslui”

Beneficiar: CONSILIUL JUDEȚEAN VASLUI

Antreprenor general: S.C. IASICON S.A.

Reabilitare, modernizare și dotare cămin cultural

  • Antreprenor general: SC CONSTRUCT HÎRLĂU SA
  • Scop proiect: Modernizarea infrastucturii culturale prin refuncționalizarea și dotarea așezământului cultural existent.
  • Capacitate: 450mp suprafață construită, sală multifuncțională 195 persoane

Reabilitare și modernizare clădire grădiniță

  • Scop proiect: Reabilitarea constructivă și îmbunătățirea condițiilor de exploatare a spațiilor, reorganizarea spațiului interior, utilarea și dotarea la standardele actuale.
  • Capacitate: 197mp suprafață construită, 385mp suprafață desfașurată

Reabilitare clădire internat și cantină scolară

  • Scop proiect: Obținerea de fonduri guvernamentale pentru lucrări de consolidare, extindere, modernizare și dotare clădire existentă
  • Capacitate: 375mp suprafață construită, 692mp suprafață desfăsurata

Extindere, reabilitare, consolidare scoala gimnaziala

  • Scop proiect: Modernizarea si extinderea cladirii pentru indeplinirea normativelor si sandardelor actuale de calitate.
  • Capacitate: 490mp suprafață construită, 5 sali – 125 persoane

 Casa Model #1

 Casa Model #2

 Casa Model #3

 Casa Model #4

 Casa Model #5

 Casa Model #6

 Casa Model #7

 Casa Model #8

 Casa Model #9

Sala Evenimente – Ballroom Capitol Iasi

Structuri Metalice – Cort Capitol Iasi

Structuri Metalice – Sala Sport Iasi

Structuri Metalice – Hala Meson

Modernizare Sala de sport

Modernizarea si dotarea salii de sport existente in scopul obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu. Cladirea este compusa din spatiul principal, sala de sport, construit pe structura metalica si spatiile anexe, vestiare, cabinet medical, grupuri sanitare, spatii de depozitare, centrala termica, desfasurate liniar, intr-un singur bloc functional, pe structura pe cadre cu zidarie din caramida.

Amplasare panouri fotovoltaice pe structura metalica

Conform cerințelor beneficiarului şi ca urmare a certificatului de urbanism s-a solicitat întocmirea unei expertize tehnice de specialitate rezistenta și stabilitate (specialitatea A1, cf. clasificarii oficiale) pentru clădirea existenta. Motivul pentru care s-a efectuat expertizarea tehnica a corpului B este amplasarea de panouri fotovoltaice pe acoperişul clădirii.

Expertiza tehnica – Cladire corp liceu tehnologic

Scop proiect: Evaluarea gradului de asigurare la actiuni seismice si propunere masuri de consolidare si remediere degradari. Printre masurile de consolidare se regasesc consolidarea fundatiilor prin camasuiri si subzidiri, consolidarea peretilor structurali prinsplase, cusaturi, injectii si camasuieli, realizare buiandrugi la goluri de ferestre si usi si a centurilor din beton armat la partea superioara a peretilor.

Reabilitare termică blocuri de locuințe

Proiectant general: SC IDEAL PROIECT SRL SUCEAVA

Scop proiect: Analiza structurii de rezistenţa a blocurilor de locuinţe, din punctul de vedere al asigurării cerinţei esenţiale “rezistenţă mecanică şi stabilitate” în vederea realizarii lucrarilor de intervenţie pentru izolarea termica.

Capacitate: Regim de inaltime P+4E, P+6E

20 de blocuri de locuințe – peste 46000mp suprafață desfășurată

Extindere și recompartimentare interioară clădire existenta

Scop proiect: Extindere și recompartimentare interioară a clădirii, demolare etaj 2 şi mansardă din lemn, demolarea şarpantelor şi realizarea etajelor 2 şi 3 din cadre din beton armat, lăţirea şi cămăşuirea fundaţiilor, cămăşuirea stâlpilor din beton armat, cămăşuirea grinzilor din beton armat și suprabetonarea planşeului peste etajul 1. Capacitate: regim de inălțime D+P+2E+M